El primer Torneig de Futbol Platja de Masquefa va ser tot un èxit. Més de 500 persones van gaudir, divendres i dissabte, en la pista de sorra habilitada a l’antic camp de futbol, d’una espectacular competició fins aleshores mai vista al municipi, organitzada pel Futbol Sala Espardenya.

L’equip Topos FC –integrat en gran part per jugadors del conjunt amateur del Futbol Club Masquefa- va acabar guanyant una final que es va haver decidir als penals, després que l’igualat partit que el va enfrontar amb l’equip revelació, Los Pascual –format per jugadors masquefins d’edat juvenil- acabés amb empat a zero en el marcador.

El trofeu al porter menys golejat del torneig va ser per a Gerard Mernissi, del conjunt Equipo 12. Pel que fa al màxim golejador d’aquest primer Torneig de Futbol Platja de Masquefa, el reconeixement va ser per al jugador de l’equip Informer de Masquefa Fran Capisanta.

D’altra banda, el premi a l’equip més esportiu va anar a mans del grup de nois i noies Willy’s Children, dirigit per l’entrenador del futbol base David Garcia ‘Willy’. A més de tenir un comportament excepcional, sense rebre cap amonestació, aquest conjunt també va deixar molts detalls de qualitat sobre la sorra.

A part d’aquests equips, en el torneig hi van prendre part el Playa’s Night, el Dixi Toi, el CTV Yea, els Gloriosos, el Can Quiseró, La Quinta de Paco i el Gamper Sport. La competició va començar amb un sistema de lligueta, amb quatre grups de tres equips, i posteriorment es va passar a la fase d’eliminatòries.

Els organitzadors agraeixen a tots els equips la seva participació i col·laboració en aquesta primera edició, tot esperant poder-ne gaudir, l’any que ve, d’una segona igual de divertida, i amb el mateix esperit esportiu demostrat el cap de setmana passat.