Un total de 3.948 electors han votat a les Eleccions al Parlament de Catalunya a Masquefa fins a les 6 de la tarda, segons fonts de l’Ajuntament. Amb un cens de 6.171 electors, la participació se situa en el 63,97% quan encara falten dues hores per tancar els col·legis electorals. 

Fins a les 8 de la tarda encara es podrà votar en els  dos col·legis electorals de Masquefa. S’ha habilitat un col·legi a l’escola El Turó (al carrer Santa Clara, 30, de Masquefa). A més, els veïns de La Beguda Alta empadronats a Masquefa poden efectuar el seu dret a vot en el col·legi electoral situat a la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés (al carrer dels Horts, 50, de La Beguda Alta).

Servei gratuït de bus municipal
Durant tota la jornada electoral d’aquest diumenge, l’Ajuntament ha posat en marxa un servei gratuït d’autobús per als veïns de Can Quiseró, El Maset i Can Parellada per desplaçar-se al col·legi electoral del Turó.

(Descarregueu-vos els horaris i trajectes del bus)

Segueix els resultats electorals a Ràdio Masquefa
D’altra banda, Ràdio Masquefa (91.6 FM) emetrà, a partir de les 8 de la tarda i fins al punt de la mitjanit, un programa especial de les eleccions produït per La Xarxa. L’especial 27S arrancarà tant bon punt tanquin els col·legis electorals, amb el resultat de l’enquesta als electors feta a peu d’urna i l’anàlisi amb una taula d’experts.

Després hi haurà un bloc informatiu amb connexions amb les diferents emissores locals que segueixen la jornada electoral al seu municipi, entre aquestes Ràdio Masquefa, així com l’escrutini dels resultats i les opinions d’una segona taula d’analistes. També es recolliran les reaccions i compareixences dels líders polítics i institucionals, amb connexions amb les emissores locals participants.