La participació a les Eleccions al Parlament de Catalunya a Masquefa ja és del 39,36% a la 1 del migdia, segons les dades facilitades per l’Ajuntament. Fins a aquesta hora, dels 6.171 masquefins convocats a les urnes, 2.429 ja havien dipositat el seu vot.

La participació a Masquefa es gairebé 5 punts superior a la mitjana de tot Catalunya (35,01%) segons les primeres dades que s’han donat a conèixer.

Els dos col·legis electorals habilitats a Masquefa romandran oberts ininterrompudament fins a les 8 de la tarda. S’ha habilitat un col·legi electoral a l’escola El Turó (al carrer Santa Clara, 30, de Masquefa). A més, els veïns de La Beguda Alta empadronats a Masquefa poden efectuar el seu dret a vot en el col·legi electoral que s’ha habilitat a la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés (al carrer dels Horts, 50, de La Beguda Alta).

Servei gratuït de bus municipal
Durant tota la jornada electoral d’aquest diumenge, l’Ajuntament ha posat en marxa un servei gratuït d’autobús per als veïns de Can Quiseró, El Maset i Can Parellada per desplaçar-se al col·legi electoral del Turó.

(Descarregueu-vos els horaris i trajectes del bus)

Segueix els resultats electorals a Ràdio Masquefa
D’altra banda, Ràdio Masquefa (91.6 FM) emetrà, a partir de les 8 de la tarda i fins al punt de la mitjanit, un programa especial de les eleccions produït per La Xarxa. L’especial 27S arrancarà tant bon punt tanquin els col·legis electorals, amb el resultat de l’enquesta als electors feta a peu d’urna i l’anàlisi amb una taula d’experts.

Després hi haurà un bloc informatiu amb connexions amb les diferents emissores locals que segueixen la jornada electoral al seu municipi, entre aquestes Ràdio Masquefa, així com l’escrutini dels resultats i les opinions d’una segona taula d’analistes. També es recolliran les reaccions i compareixences dels líders polítics i institucionals, amb connexions amb les emissores locals participants.