L’Ajuntament felicita el jove masquefí i el centre d’arts marcials HRD Lions pel bon paper realitzat a la Copa Benidorm 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després d’una temporada 2016 farcida d’èxits per als esportistes locals, l’any 2017 ha començat d’una manera immillorable, amb la consecució d’una medalla d’or per part d’Eloy González al X Open International Taekwon-do ITF, celebrat el passat 18 de febrer a Benidorm. El jove masquefí va demostrar la seva excel·lència tècnica proclamant-se campió de la categoria infantil en la competició de Tuls (formes), una prova que requereix molta habilitat. El mateix protagonista, acompanyat de tres alumnes del centre Hwa-rang-do de Sant Vicenç dels Horts, es va penjar el bronze en la categoria Tuls per equips.

Alejandro González, Édgar Martín i Héctor Pérez, companys de club d’Eloy González, també van rendir a un gran nivell, donant mostres del brillant futur que espera a Masquefa en aquesta disciplina esportiva. L’Ajuntament de Masquefa felicita el centre d’arts marcials HRD Lions i els seus alumnes pel gran resultat obtingut a Benidorm i pel foment dels valors associats a la pràctica de l’esport. El consistori els desitja també molta sort i èxits en les pròximes competicions.