El primer festival de fi de curs de l’Associació Gimnàstica Masquefa va omplir, dissabte, el pavelló poliesportiu. Fins a 55 nens i nenes d’aquesta jove entitat, que tot just va començar la seva activitat l’octubre passat, van sortir a la pista per ensenyar tot el que han treballat i après al llarg d’aquest intens primer curs.

Primer, els alumnes van mostrar la seva habilitat en diversos exercicis de gimnàstica artística mixta amb tres dels aparells d’aquesta disciplina: el terra (exercicis sobre matalassos), la barra, i els salts i acrobàcies. Després, dividits en diferents grups d’edat, van interpretar algunes coreografies amb música.

Va ser un festival molt emotiu, en què el nombrós públic assistent –tant famílies d’alumnes com altres persones interessades a descobrir aquesta disciplina artística- no van parar d’aplaudir.

Després de les exhibicions es va lliurar una medalla i una samarreta a tots els alumnes. A més, una de les entrenadores, l’Esther Esteller, va agrair el treball i la tenacitat de tots els nens i nenes al llarg del curs, així com la col·laboració de l’Ajuntament, l’institut i de tots els qui han fet possible la creació de l’entitat i li han donat suport en aquestes primeres passes.

De cara al curs vinent, l’Associació Gimnàstica Masquefa ampliarà els dies de classe, de 2 a 3. Els entrenaments es fan al gimnàs de l’institut. També volen prendre part en competicions, concretament en els jocs escolars. Seria la primera vegada que l’Anoia tindria equips d’aquesta modalitat esportiva i artística.