L’elevada participació en la gran majoria de les activitats va ser la nota més destacada de la novena edició de la Setmana de la Gent Gran de Masquefa, que es va celebrar del 8 al 14 de setembre.
 
D’entre les activitats que van reunir més públic destaquen les dues novetats del progrma d’aquest any: la representació de l’obra de teatre Diner negre i l’espectacle musical Méjico Mágico. En el primer cas, el grup de teatre de Can Aguilera va aconseguir pràcticament omplir la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo. Aquesta va ser una de les primeres representacions que el grup de Piera feia d’aquesta divertida comèdia d’embolics.
 
La Sala Polivalent també va omplir-se de nombrosos avis i àvies que no es van voler perdre el musical Méjico Mágico. El ‘mariachi’ i els sis ballarins que van representar l’espectacle fins i tot van engrescar els assistents a cantar i a ballar damunt l’escenari.
 
Una altra de les activitats més participades va ser la tradicional paellada popular a la Rogelio Rojo, que va comptar amb 750 comensals. Els assistents van degustar el deliciós arròs preparat pels Amics de la Paella i servit per la Colla de Geganters i Grallers de Masquefa. En total es van cuinar gairebé 90 quilos d’arròs.
 
A més del teatre, el musical i la paellada, els avis i àvies van poder gaudir d’altres activitats durant set intensos dies. Així, la Setmana de la Gent Gran va incloure també una xerrada sobre seguretat, un ball a la plaça de l’Estació i la projecció de la pel·lícula Desayuno con diamantes. A més, el dia 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, es va fer una exhibició i ballada de sardanes.
 
Totes les activitats van ser gratuïtes. La Setmana de la Gent Gran l’organitza l’Ajuntament.
 
Homenatge als avis més grans
També es va retre homenatge als avis més grans (Montserrat Casanovas i Avià i Antonio Martínez García) i al matrimoni més gran (Fèlix Oller Llopart i Josefa García San Nicolás).