L’Ajuntament agraeix a les famílies la seva aposta i confiança en aquests casals, que enguany han reunit a més de 150 infants.

Aquest divendres 28 de juliol ha finalitzat la nova edició dels Casals d’Estiu organitzats per l’Ajuntament -i desenvolupats per l’entitat Fundesplai- a l’Escola El Turó (Masquefa) i a l’Escola Vinyes Verdes (La Beguda Alta).

Durant cinc setmanes, des del passat 26 de juny, més de 150 infants han gaudit d’un ampli ventall d’activitats lúdiques amb l’objectiu de combatre de la millora manera possible la calor de l’estiu i gaudir de les merescudes vacances estivals.  Així, els més petits (infantil 3-4 i 5) han participat en jocs i activitats relacionades amb els personatges del món fantàstic de Terraestranya; i el grans, han anat resolent al llarg de les cinc setmanes els reptes i enigmes que el joc de KUYUY els ha plantejat.

I per a cloure els casals avui s’ha celebrat a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo una jornada festiva de comiat amb música i ball, en la qual hi han pres part els infants i l’equip de monitors dels dos casals d’estiu. En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa agraeix a l’equip de monitors la feina realitzada i la seva tasca per a fer possible una nova edició exitosa dels casals d’estiu.