El Nadal s’apropa i per a celebrar-ho l’Associació de Comerciants i Serveis de Masquefa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat diverses activitats perquè els més petits i els seus familiars puguin gaudir plegats de la màgia d’aquestes festes.

La primera activitat es farà aquest mateix divendres, 13 de desembre, i consistirà en una original penjada de boles nadalenques. A partir de les 5 de la tarda, a la plaça de l’Estació, tots els infants estan convidats a decorar l’arbre de Nadal que hi posarà l’Ajuntament amb les boles típiques d’aquestes dates que els comerços associats regalen als clients en fer les seves compres. Després es farà una xocolatada. Passades les festes, l’arbre es plantarà en un dels parcs públics de Masquefa.

D’altra banda, el dissabte 21 de desembre l’Associació de Comerciants i Serveis tornarà a organitzar el tradicional caga tió, a les 5 de la tarda, a l’antiga Biblioteca. També sortejarà una panera. Les butlletes també es poden aconseguir en fer les compres als establiments de l’associació.