Aquestes festes de Nadal, l’Associació de Comerciants i Serveis de Masquefa sortejarà una gran panera amb un centenar de regals, entre productes i vals per a accedir gratuïtament a diversos serveis. Els articles de la panera són gentilesa dels 110 associats de l’entitat.

L’Associació de Comerciants i Serveis ha venut, sense cap recàrrec, un número per al sorteig de la Grossa de Nadal. En aquestes butlletes, a la part inferior, també hi figura un altre número, de quatre dígits, que permet participar en el sorteig de la panera. La butlleta guanyadora de la panera serà la que contingui els quatre últims números del sorteig de la ONCE d’aquest diumenge, dia 23 de desembre.

 

Caga-tió i cavalcada de Reis

D’altra banda, els comerciants de Masquefa també col·laboren en d’altres activitats d’aquestes festes nadalenques. Així, l’associació ha organitzat per al dia 22 de desembre un caga tió per als nens i nenes de fins a vuit anys. Tots els infants que facin cagar el tió, de més de dos metres, tindran un obsequi. L’acte tindrà lloc al poliesportiu a partir de les 5 de la tarda.

A més, l’associació tornarà a sortir a la cavalcada dels Reis Mags d’Orient, acompanyant Ses Majestat amb una carrossa pròpia, des de la qual repartiran més de 300 quilos de caramels.