Enguany només es permetrà als comerços instal·lar parades de venda de roses i llibres. Les normes i requisits a complir es poden consultar a través d’aquest enllaç.

Les llibreries i floristeries que tinguin interès en instal·lar parades de roses i/o llibres el proper 23 d’abril amb motiu de la Diada de Sant Jordi d’aquest 2021 hauran de presentar una sol·licitud a l’Ajuntament de Masquefa mitjançant la seu electrònica o bé entregar una instància a la recepció de l’Ajuntament (c/ Major, 93) o al CTC (Av. Catalunya, 60), abans del 12 d’abril. En cas d’entregar presencialment la sol·licitud, prèviament caldrà demanar cita a l’OAC.

Enguany, i seguint les recomanacions publicades pel PROCICAT en el marc de la pandèmia de Covid-19, només s’autoritzaran les parades als titulars dels comerços amb seu a Masquefa, per tal de garantir la responsabilitat de la gestió dels espais, l’afluència de públic i donar resposta a qualsevol incidència. Així, enguany la diada de Sant Jordi serà exclusivament professional (parades de llibreters, editors i floristes agremiats i/o amb llicència principal o única d’activitat); i excepcionalment no s’autoritzarà l’habilitació de parades per part de les entitats locals.

Les normes i requisits a complir per tal de poder instal·lar parades es poden consultar a través d’aquest enllaç.