Hortènsia Perruqueria i Estètica ha guanyat el Concurs d’Aparadors, mentre que Mario Morales és la persona beneficiària del sorteig del Concurs del Pessebre Amagat. 

Aquesta setmana s’han anunciat els guanyadors dels dos concursos de Nadal de Masquefa: el Concurs d’Aparadors de Nadal i el Concurs del Pessebre Amagat, dues iniciatives impulsades al llarg de les darreres setmanes per l’Ajuntament i Masquefa Comerç per dinamitzar el comerç local.

Els guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal són: Hortènsia Perruqueria i Estètica (1r premi), Floristeria Torres (2n premi) i Bella Candy (3r premi). Han guanyat diferents menús degustació i de cap de setmana. Els encarregats d’anunciar els guanyadors, ahir al CTC, han estat l’alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic, Roger Vàzquez, i Mireia Serrano, presidenta de Masquefa Comerç. 

L’Ajuntament agraeix la participació i implicació de tots els comerços participants: Hortènsia Perruqueria i Estètica, Maseko, Igual roba i complements, Floristeria Torres, Botigues Serret, Bar A cop de gas, MS Clínic, Bella Candy, Nirvana estètic, Mora Tradició Fornera (c. Sant Pere i av. de la Línia), Farmàcia Masquefa i Pura Esencia.

Pel que fa al guanyador del concurs del Pessebre Amagat es va fer per sorteig a través de l’Instagram del CTC, entre les 30 persones que van localitzar correctament les 16 figures amagades. El guanyador de la tauleta digital ha estat Mario Morales Roldan.