Masquefa va tornar a respirar futbol pels quatre costats el cap de setmana. El cinquè Trofeu Vila de Masquefa de Futbol Base, disputat dissabte i diumenge, va tornar a omplir el terreny de joc del camp de futbol municipis de joves promeses de la pilota, i les graderies de nombrosos afeccionats que no es van voler perdre les evolucions dels cracks del futur.

Entre tots dos dies es van disputar fins a 42 partits de diverses categories. En el torneig hi van prendre part 42 equips de 15 clubs: l’Hospitalet, el Prat, l’Anoia, el Pubilla Cases, el Martorell, l’Almeda, el Pallejà, el Santa Eulàlia, la Pobla de Claramunt, el Sant Esteve Sesrovires, l’Espluguenc, el Cornellà, el Sant Maure, la Fundació Vilafranca i el Futbol Club Masquefa.

El club amfitrió, que hi va participar amb un total de 13 equips en les diferents categories, va tornar a tenir un paper destacat. Especialment lluïda va ser la participació de l’equip infantil B i del cadet, que van quedar campions. A més, el promeses A, el prebenjamí, el benjamí A, i les fèmines infantil cadet van ser subcampions de les seves respectives categories.

Més enllà dels resultats, el Trofeu Vila de Masquefa de Futbol Base va fer que els jugadors gaudissin de dues jornades d’esport i germanor, i que els afeccionats xalessin amb un gran espectacle futbolístic. Un any més, el Futbol Club Masquefa va rebre els elogis de tots els participants per l’èxit organitzatiu.