El futbol va ser l’autèntic protagonista el cap de setmana passat. Per quart any consecutiu, el Trofeu Vila de Masquefa va portar fins a la vila alguns dels equips i clubs amb més solera i tradició, en una gran cita del futbol base que se supera any rere any, amb més equips damunt del terreny de joc, i una multitud d’aficionats a les graderies del camp de futbol.

Entre dissabte i diumenge, 44 equips de 17 clubs van disputar una cinquantena de partits. Els aficionats van poder seguir les evolucions dels jugadors de clubs amb gran renom com l’Espanyol, el Cornellà, el Santboià, l’Hospitalet, el Sant Andreu de la Barca, el Prat i l’Espluguenc, que van estar acompanyats de l’Inclesa Molins, el Cervelló, l’Hortonenc, el Base Espirall Les Clotes de Vilafranca, l’Almeda, l’Òdena, el Sant Esteve Sesrovires, el Vilanova i la Geltrú, la Pobla de Claramunt, i el FC Masquefa.

A més de les categories de futbol base – promeses, prebenjamí, benjamí, aleví, fèmines infantil aleví, infantil, cadet i juvenil- el quart Trofeu Vila de Masquefa també va incloure els apartats d’amateurs i veterans.

El Futbol Club Masquefa va prendre part en totes les categories, amb 1 equip en promeses, 3 en prebenjamins, 2 en benjamins, alevins i fèmines infantil, i 1 en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, amateur i veterans.

Els equips masquefins van tenir una destacada actuació i van aconseguir el triomf en diverses categories. Van ser campions de les seves categories el prebenjamí A, el prebenjamí B, l’aleví infantil fèmines, l’aleví A, el cadet, l’amateur, l’infantil i els veterans. A més, el FC Masquefa també va ser subcampió en les categories benjamí A, benjamí B, juvenil i promeses.

Aquests triomfs consoliden l’excel·lent tasca que està fent el club en formació de joves futbolistes.