Els alumnes de les dues escoles de Masquefa (CEIP El Turó i CEIP Font del Roure) i de l’escola de La Beguda Alta (Francesc Mata i Sanghés) han gaudit aquests darrers dies de les arts teatrals.

Així, dijous passat un total de 546 escolars d’educació infantil de les tres escoles i també de centres d’altres localitats veïnes van assistir, a la Rogelio Rojo, a tres representacions de l’obra “Els músics de Bremen”, a càrrec de la companyia Xip-Xap.

D’altra banda, aquest dilluns, 12 de maig, més de 200 alumnes de cicle inicial dels tres centres masquefins i d’altres poblacions van quedar bocabadats amb els trucs del Mag Lari. Aquest popular i televisiu mag va protagonitzar l’espectacle “La Gran Magiacadabra” a la Sala Polivalent.

El programa ‘Anem al Teatre’

Aquests dos espectacles s’emmarquen en el programa Anem al Teatre, que impulsa la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments.

El programa ofereix espectacles de teatre, dansa i concerts per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària. L’objectiu és reforçar les polítiques culturals i educatives dels ajuntaments, així com crear nous públics de les arts escèniques i musicals i educar la sensibilitat artística dels escolars.