La Colla Gegantera de Masquefa presentarà el pròxim 18 de març, a les 6 de la tarda i a la Capella del Roser, els actes commemoratius del trentè aniversari de l’Isidre i la Magdalena.

La Colla Gegantera de Masquefa presentarà aquest proper dissabte 18 de març el programa d’actes del seu trentè aniversari tot fent un recorregut per la història de les seves figures i arribant al seu present. L’acte comptarà amb les intervencions de l’alcalde, Xavier Boquete; la Regidora de Cultura, Esther Ibáñez; Roger Vázquez, president de la Colla Gegantera; Adrián Soriano, membre de ‘FotoGràfics’; Xavier Iborra, representant de ‘XD Creacions’; i membres de la Comissió Pro-Gegants, fundada l’any 1986.

Al llarg de la tarda s’aprofitarà per descobrir el logotip del trentè aniversari –que ha anat a càrrec de l’empresa ‘FotoGràfics’- i una samarreta personalitzada amb la imatgeria de la Colla Gegantera de Masquefa dissenyada per Xavier Iborra, de ‘XD Creacions’. Com a fet excepcional, i fora dels actes que li són propis dins la Festa Major, seran els Gegants originals de Masquefa -que només surten en ocasions considerades molt especials-, qui als voltants de les 5 de la tarda encapçalaran la comitiva des de la plaça de l’Església fins a la Capella del Roser, on presidiran l’acte.

La presentació, organitzada per la Colla Gegantera i amb el suport de l’Ajuntament, clourà amb la interpretació del Vals dels Gegants de Masquefa, a càrrec d’’A3sons’, Grallers de Reus, i coca i cava per a tots els assistents.