Els joves de Masquefa no han parat aquest mes de juliol. El Juliol Actiu, el programa lúdic i formatiu organitzat pel Casal de Joves, els ha omplert tot el mes de propostes, amb una programació diversa per a joves a partir de 12 anys.

Activitats esportives, sortides –com l’excursió a Illa Fantasia- i nombrosos tallers –com ara els de pizzes casolanes, pastisseria, joieria en fimo i en feltre, fotografia i transfers- han protagonitzat una agenda que s’ha allargat durant tres setmanes consecutives.

Una de les activitats que ha registrat una major participació ha estat el taller de fotografia analògica, en què els joves han pogut experimentar tot el procés fotogràfic, des de com col·locar el carret en la càmera fins al revelat de les imatges, el positivitat en paper i l’escanejat dels negatius.

També ha tingut molt èxit el taller de transfers, on els participants han après a transferir fotografies i dibuixos a diversos materials i suports, com per exemple samarretes i caixes de fusta.

Sens dubte, però, l’activitat que ha generat una major expectació ha estat la sortida final a Illa Fantasia, que ha comptat amb la presència de gairebé una quarantena de joves.

El Juliol Actiu ha permès als joves participants aprofitar el període de vacances per conviure i gaudir, plegats, de diverses activitats de lleure i formatives.