Setze joves van participar, divendres i dissabte passat, en el curs de primers auxilis que va organitzar el Casal de Joves de Masquefa i que va impartir Creu Roja Anoia. Els participants –majoritàriament dones, d’edats diverses: des dels 17 fins als 35 anys-, van poder conèixer alguns consells per a prevenir i evitar accidents, i també van adquirir coneixements teòrics i pràctics bàsics per a actuar de manera eficaç i prestar una primera atenció sanitària a persones que es troben en situació d’emergència, ja sigui per accident o malaltia, afrontant, així, amb la màxima seguretat uns primers minuts que poden resultar decisius per a salvar la vida.

El curs va constar d’un total de 6 hores, en què els joves van aprendre a aplicar els principals procediments i tècniques en autoprotecció i suport a l’assistència sanitària, i també a resoldre situacions d’urgència vital.

L’interès que va despertar el curs –algunes persones van quedar en llista d’espera per manca de places- fa que els organitzadors es plantegin ja fer-ne una segona edició