Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a totes les entitats i associacions del poble, que amb la seva implicació han ajudat a completar una programació per a tots els gustos i edats.

El tradicional correfoc amb la Colla Pixafocs i Cagaspurnes Diables de Masquefa va posar ahir diumenge el punt i final a una Festa Major marcada per l’àmplia participació i mobilització dels masquefins. Un any més, les actuacions de l’Orquestra Montgrins, La Nit en Blanc, la cultura popular i les activitats infantils han estat els pilars principals d’una Festa que ha deixat incomptables moments per al record.

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a totes les entitats del municipi per la seva col•laboració en l’organització de les activitats, sense la qual no hauria estat possible completar una programació tan diversa i transversal. Així mateix, s’agraeix als masquefins la bona predisposició mostrada en tot moment i les ganes de sortir al carrer i gaudir dels actes festius. Esther Ibáñez, Regidora de Cultura, va voler assenyalar només acabar els actes “la bona salut de què gaudeix el teixit associatiu de la vila”, un tret que va definir com a “actiu imprescindible per al desenvolupament cultural de Masquefa”.

Es poden veure fotografies i imatges dels diferents actes i activitats de la Festa Major al Facebook de l’Ajuntament.