Els fons recaptats es destinaran íntegrament a l’adquisició d’una cadira elèctrica per al masquefí Marc, de només 9 anys.

Prop de 400 persones van omplir el passat diumenge el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo per tal de presenciar una nova edició del Ràdio Masquefa Fashion Day, la desfilada de moda solidària que any rere any recapta fons per ajudar l’entitat masquefina Alma en la seva activitat a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual. Organitzada conjuntament per Ràdio Masquefa, l’Ajuntament i Bijapi Produccions i Edicions Artístiques, la popular passarel·la va congregar, un cop més, una nodrida representació dels principals comerços i botigues de roba del municipi, que van tenir l’oportunitat de presentar les seves col·leccions de cara a l’estiu.

 

Entre d’altres, van participar en la desfilada, aportant les seves peces, Cuc de Seda, Sueños de Frida, que enguany comptava entre els seus models amb Jesús Maria del Cacho (Mister Internacional Catalunya 2013, Caballer de Barcelona 2014, Mr Tarragona Universo 2015 i Guapo de Catalunya 2015), Igual Roba i Complements, amb ulleres d’Opticàlia, i Anna. De la seva banda, la perruqueria Hortènsia es va encarregar de tots els pentinats, amb l’ajuda en el maquillatge de la Lorena Llamas i la Magaly Muñoz. Tampoc van faltar a la cita la Judit Remensal i el Darío Muhi, que van amenitzar la festa amb la interpretació de diverses cançons. I per si això no fos suficient, la ballarina Laura Pedrosa va ballar per als assistents en directe. 

L’èxit de públic del Fashion Day posa de manifest, un any més, el caràcter solidari i el compromís social dels masquefins, que amb la seva nombrosa mobilització han fet possible una recaptació de gairebé 1000€. Com és habitual, tots els diners recaptats amb la passarel·la es destinaran íntegrament a l’entitat solidària Alma, que enguany té previst invertir-los en l’adquisició d’una cadira elèctrica per al Marc, un nen masquefí de 9 anys. El moment més emotiu de la gala va ser, sens dubte, quan el propi Marc va pujar a l’escenari i va rebre una ovació del públic assistent.

Des de l’Ajuntament de Masquefa es dóna les gràcies a tots els masquefins per la seva implicació i mobilització, que ha fet possible posar un altre petit granet de sorra en la tasca que realitza la gent d’Alma en favor de la inclusió i la dignitat de les persones amb discapacitat. Agraïment especial mereix l’equip de Ràdio Masquefa, que un any més ha liderat i impulsat el projecte.