L’empresa postal pública ha informatitzat l’oficina que té ubicada a Masquefa, des d’on els veïns podran fer ús del catàleg complet de serveis que posa a disposició la companyia. 

L’empresa postal pública Correos ha informatitzat recentment l’oficina que té habilitada a Masquefa, connectant-la telemàticament a la xarxa de més de 2.200 oficines que la companyia disposa a tot l’Estat espanyol. A més, ha ampliat el ventall de serveis i productes que s’ofereixen al municipi amb l’ús de les tecnologies de la informació i comunicació.

Els masquefins, doncs, gaudiran de la millora del servei que significa la informatització de l’oficina, estalviant-se desplaçaments a les poblacions properes on fins ara havien d’anar per trobar disponibles determinats serveis.

Així, a més dels serveis postals bàsics fins ara disponibles (carta, certificat, paquet postal i venda de franqueig), a la nova oficina informatitzada els veïns hi trobaran tot el ventall de productes i serveis postals i de telecomunicació, com ara la paqueteria urgent nacional i internacional, el gir postal, el fax, burofax o telegrames.