Per segon any consecutiu, els pares i mares del Club Bàsquet Masquefa es van vestir de curt i van saltar a la pista del pavelló poliesportiu per jugar, emulant, així, per un dia, els seus fills. En el torneig, que arribava a la segona edició després de l’èxit del debut de l’any passat, hi van participar una trentena de pares, que van jugar dividits en tres equips -el negre, el blanc i el vermell- formats de manera aleatòria. Tots tres equips es van enfrontar entre ells i, finalment, el vencedor va ser l’equip negre.

De tota manera, el més important no era guanyar sinó participar i gaudir d’una jornada de germanor en què grans i petits es van intercanviar, durant una estona, els seus habituals papers. Els pares i mares van demostrar la seva habilitat davant la cistella, i els seus fills no van parar d’animar-los des de les graderies.

La jornada també va tenir un emotiu record per al jugador del club Ricard Tomàs, malauradament desaparegut. L’entitat va descobrir i penjar la seva samarreta en un lloc preferent del pavelló poliesportiu. El club ha retirat per sempre el dorsal amb què jugava amb l’equip sènior, el número 8, en record al Ricard.