El cap de setmana passat es va tancar la primera edició del Trofeu de Futbol Base Vila de Masquefa amb la disputa dels partits corresponents a les categories d’infantil i fèmines. Organitzat per l’Escola Municipal de Futbol Base i l’Ajuntament, el torneig s’havia iniciat l’últim cap de setmana de maig amb la participació de 32 equips de categories base d’arreu de Catalunya.
En aquesta segona part del torneig hi van participar vuit equips infantils, entre aquests dos de l’escola masquefina, i tres equips de fèmines, un de masquefí.
En la categoria d’infantils el campió va ser el Molins de Rei A, mentre que el Manigua A (de Barcelona) va ser segon; el Masquefa A, tercer; i el Molins de Rei B, quart. A més, el Manigua B va acabar el torneig cinquè, el Can Boixaderas de l’Hospitalet, sisè; el Masquefa B, setè, i l’Hospitalense, vuitè.
En fèmines el guanyador va ser l’equip de La Florida, de l’Hospitalet. El conjunt de l’Escola Municipal de Futbol Base de Masquefa va acabar segon, i el Sant Maure tercer.