Del 25 de juny al 8 de juliol, tots els veïns majors de 16 anys empadronats al municipi podran votar a través del web www.masquefaparticipa.cat o als punts de votació telemàtica habilitats a l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV) i al CTC per decidir el destí de 100.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal per al 2018. Consulteu aquí les propostes que es sotmetran a votació.

La primera convocatòria de Pressupostos Participatius a Masquefa impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana encara aquestes setmanes la seva fase final amb l’obertura del període de votació, que permetrà als masquefins escollir a quins projectes volen destinar 100.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal.

Què votem?

L’Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 19 actuacions sorgides de les propostes realitzades pels veïns i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament. Cada vilatà pot escollir un màxim de tres propostes entre els 15 projectes referits a nucli urbà; i una única proposta entre les 4 actuacions que impliquen els barris del municipi. Consulteu aquí les propostes que es sotmetran a votació.

Quan puc votar?

Del 25 de juny al 8 de juliol (ambdós inclosos) a través del web www.masquefaparticipa.cat o als diferents punts de votació telemàtica habilitats a l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV) i al Centre Tecnològic Comunitari (CTC).

Qui pot votar?

Totes les persones empadronades majors de 16 anys. En el moment de la votació cal identificar-se amb el DNI o NIE.

La població participa activament en la definició dels projectes finalistes

Per aquesta primera convocatòria de Pressupostos Participatius, pionera al municipi, la Regidoria de Participació Ciutadana sotmetrà a votació i decisió popular un total de 19 actuacions seleccionades el passat 7 de juny en el marc del Fòrum de Priorització Ciutadana.

En la primera fase del projecte, els veïns van fer arribar 87 propostes al consistori; i després de ser valorades i quantificades pels serveis tècnics de l’Ajuntament i ser seleccionades –posteriorment- durant el Fòrum de Priorització, d’aquestes se’n sotmetran a votació un total de 19.

L’Ajuntament donarà compliment a les propostes guanyadores del procés

El consistori ha fet una reserva en el pressupost municipal de 2018 de 100.000€ perquè els masquefins decideixin a quins projectes es destinen. En aquest sentit, l’Ajuntament es compromet a integrar en el pressupost les propostes més votades del 25 de juny al 8 de juliol.