L’Ajuntament fa una crida a tots els veïns a participar de la nit més màgica de tot l’any.

La nit més màgica de l’any s’aproxima. Diumenge 5 de gener arribaran a Masquefa Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. L’arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h a la plaça de l’Estació on esperen ser rebuts pels infants i les famílies de la vila.

La Cavalcada començarà a la plaça de l’Estació, on es farà la rebuda dels Reis Mags i se’ls donarà la clau del poble. A continuació el recorregut transcorrerà pel carrer Escoles, el carrer Major, el carrer Sant Pere –on es farà l’adoració dels Reis d’Orient a la Parròquia-, el carrer Crehueta, el carrer Serralet, el carrer Font de la Malesa, el carrer Doctor Rotllant, l’avinguda La Línia i l’avinguda Catalunya. I davant del Centre Tecnològic i Comunitari tots els infants podran lliurar les seves cartes a Ses Majestats.

L’Ajuntament fa una crida a tots els veïns a participar de la nit més màgica de tot l’any i agraeix a la Comissió Cavalcada de Reis i a tots els participants de la Cavalcada la seva col·laboració i implicació directes en l’organització de l’activitat.

Gaudeix de la Cavalcada a La Beguda

La Beguda també s’engalanarà un any més per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient de la mà de la Comissió de festes de Nadal i de la Societat Recreativa Unió Begudenca.

En aquest cas l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 17.45 h al carrer de l’Estació des d’on començarà un recorregut que portarà els Reis Mags d’Orient fins a l’Església, on s’entregaran les ofrenes corresponents, i es continuarà cap a l’Escola Vinyes Verdes.