El projecte d’urbanització del Maset, el pla urbanístic més important de la història recent del municipi, finalitzarà un any abans del que era previst.

Al llarg de les pròximes setmanes finalitzaran ja les obres d’asfaltatge de carrers al Maset, en el marc del projecte d’urbanització d’aquest sector que ha impulsat l’Ajuntament de Masquefa des del passat 2018. Els propers mesos, doncs, es posarà el punt i final al pla urbanístic més important de la història recent del municipi, tant pel que fa a la inversió econòmica que hi ha destinat el consistori com al desplegament de serveis que s’han habilitat.

Així, les obres d’asfaltatge clouran els pròxims dies un cop quedin executats els darrers asfaltats pendents en els carrers Barcelona, Principat d’Andorra, Igualada, Maset, Gran Via Diagonal i avinguda Masquefa. I posteriorment, es repassaran les franges perimetrals de protecció contra incendis i es durà a terme la prolongació del carrer Piera; actuació amb la qual es posarà el punt i final al projecte d’urbanització del Maset.

El pla d’urbanització del Maset és un projecte estratègic i llargament reivindicat pels veïns del sector amb l’objectiu de resoldre les mancances -com ara la falta d’un servei de clavegueram o el mal estat de diferents vials- que presentava la urbanització des de feia anys. Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, explica que “malgrat l’impacte que ha tingut la pandèmia de la Covid-19 en el nostre dia a dia i en el funcionament de les administracions públiques, clourà amb prop d’un any d’antelació sobre el calendari previst inicialment”.

El projecte ha suposat una inversió de més de vuit milions d’euros i han estat possible gràcies a la col·laboració al llarg del procés de tots els veïns residents, assumint les quotes d’urbanització corresponents. Així doncs, el projecte aconseguirà millorar la qualitat de vida dels seus veïns i garantir un estat òptim dels serveis que es presten a la urbanització. “I és per això que l’esforç i els sacrificis fets per tots en els darrers anys estem convençuts que hauran valgut la pena”, afegeix Enrique Gómez.