Un grup d’usuaris del Centre de Dia Masquefa va visitar el 20 de setembre el Centre Tecnològic Comunitari, on van poder descobrir algunes innovadores eines TIC adaptades a persones amb tot tipus de discapacitat que els poden ser de gran utilitat a l’hora d’usar ordinadors i familiaritzar-se amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Acompanyats del personal del Centre de Dia, i guiats per la dinamitzadora del projecte CTC Accessible, Lara Pérez, els usuaris van recórrer les diverses instal·lacions i serveis que l’equipament posa a la disposició de les empreses, els emprenedors, les entitats i els vilatans. També se’ls va projectar l’audiovisual que recull la història de l’emblemàtica Fàbrica Rogelio Rojo i el procés de transformació fins a convertir-lo en l’actual CTC.

Els usuaris del Centre de Dia van utilitzar els ordinadors i van poder experimentar amb algunes eines de Tecnologies de la Informació i la Comunicació adaptades, com ara ratolins i commutadors. Aquestes eines són especialment útils per al col·lectiu de la gent gran i les persones amb discapacitat.