Guanyador VIII Concurs Fotografia

Amb lobjectiu daconseguir un recull de fotografies per il·lustrar el calendari municipal del 2024, la Regidoria de Cultura va impulsar a inicis d’any la vuitena edició del Concurs de Fotografia d’Instagram. En aquesta ocasió el certamen tenia com a gran protagonista la igualtat de gènere i la lluita contra les violències masclistes LGTBIfòbiques.

La guanyadora d’aquesta edició és Emci Liébanes, amb una fotografia que escenifica la unió entre dues mans en un fons cel clar i amb un motiu floral. El segon guanyador ha estat Lluís Rovira Munné i les terceres Shela Syed i Eve Syed. En aquest certamen s’han presentat gairebé una vuitantena de fotografies de diferents autors. Per participar-hi, la ciutadania havia de publicar una fotografia a Instagram amb el hashtag #fotomasquefa23 abans de l’1 doctubre.

El jurat ha estat format per la fotògrafa Marga Pinyol, tres representants de l’entitat Constel·lació Lila de Masquefa, i tres representants de la Xarxa Activa de Jovent per la Igualtat.

De totes les fotografies presentades, sen seleccionaran 13 per a ledició del calendari de l’any vinent; i una cinquantena d’imatges presentades sexposaran en una mostra a la Biblioteca Municipal durant les festes de Nadal i Reis.