La Capella del Roser va veure diumenge com s’hi tornava a oficiar missa més de vint anys després de la darrera vegada, a finals dels anys 80. L’esperada celebració religiosa –que va coincidir amb la Festa de la Mare de Déu del Roser- va fer que els fidels que omplien de gom a gom el temple –acabat de restaurar- no poguessin amagar les seves cares d’alegria i satisfacció davant d’un moment històric.

Presidida pel vicari general del Bisbat de Sant Feliu, i oficiada pel mossèn de la parròquia de Masquefa, la cerimònia va ser molt emotiva. El mossèn va voler agrair a l’Ajuntament que s’hagi completat la rehabilitació del temple, i també va destacar la tasca del seus predecessors per fer-la possible.

La missa va comptar amb la brillant actuació de La Coraleta, que va estar especialment lluïda en els seus goigs a la Verge del Roser. També hi van ser presents els gegants de Masquefa, l’Isidre i la Magdalena, i els gegantons de Catalunya, en Pau i n’Alegria. Aquests darrers van dansar dins el temple com a ofrena a la Mare de Déu.

La missa es farà cada any coincidint amb la celebració de la Mare de Déu del Roser.