Qualsevol persona que pugui facilitar alguna dada o que vulgui participar com a voluntari en la recerca  es pot posar en contacte amb la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires (tel. 93 771 40 11)

 

El dilluns 9 de setembre al migdia es va posar en marxa un operatiu format per Mossos d’Esquadra, i les policies locals i els equips protecció civil de Masquefa i Sant Esteve Sesrovires, per efectuar la recerca de Liberto, el veí de Masquefa desaparegut el passat diumenge al terme de Sant Esteve Sesrovires.

 

Avui dimarts, els alcaldes de Masquefa i Sant Esteve Sesrovires, Xavier Boquete i Enric Carbonell, s’han reunit per coordinar l’operatiu de recerca de Liberto, de 82 anys. En el dispositiu, en el qual també s’hi han sumat els Bombers, hi poden participar persones voluntàries, només cal adreçar-se  a la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires, lloc des d’on es coordinen tots els efectius.

 

Liberto té 82 anys. Fa un 1,65 metres d’alçada i pesa 62 kg. És de complexió prima, camina encorbat i amb un bastó. En el moment de la desaparició portava ulleres, un xandall de color blau amb l’escut del Barça i una samarreta de quadres de color blau.