Fins dimarts 24 de novembre encara sou a temps per apuntar-vos al curs de fotografia Fotowalk Masquefa, que es farà el 28 de novembre, coincidint amb la Festa de Sant Eloi. El curs constarà de dues hores de classe teòrica i dues més de pràctica, que es faran al voltant de la Fira de Sant Eloi.

El temari del curs repassarà els conceptes essencials fotogràfics, l’equip fotogràfic de l’Smartphone a la DSLR, com explicar una història a través de les imatges, plantejar un tema (planificació, documentació i execució), les tècniques de composició, treballar la creativitat, i com comunicar, compartir i donar a conèixer el nostre treball a través de la web i les xarxes socials, entre d’altres punts.

El curs anirà a càrrec del professor Joan Vendrell, fotògraf freelance i cofundador de Naturpixel, Fotoxop i Travel in Shots. Vendrell ha treballat com a tècnic de fotografia professional, durant 8 anys, assessorant i formant a l’aficionat i als més prestigiosos professionals.

El curs està plantejat per a tots els públics, no calen coneixements previs i és ideal que els inscrits portin una càmera amb controls manuals. La inscripció online val 25 € i es pot fer aquí.

Twitter i Instagram: #FotowalkMasquefa