L’Ajuntament, la Policia Local i la direcció de l’escola CEIP El Turó recomanen a les famílies que porten amb cotxe el seus fills i filles a aquest centre que facin servir el nou aparcament que s’ha habilitat al carrer de Santa Clara, cantonada amb l’avinguda de Maresme.
 
Amb aquesta actuació es vol millorar la seguretat viària als voltants de l’escola, especialment en els moments d’entrada i sortida dels alumnes. Els escolars podran entrar i sortir per la porta del carrer de Santa Clara.
 
Recomanacions per millorar la seguretat viària en tots els centres
Per al conjunt de tots els centres educatius també es recomana als pares i mares i als escolars que tinguin especial atenció a l’hora de circular pels voltants del centre, tant si van a peu com amb vehicles, i que tinguin en compte les recomanacions següents:
 
. Si veniu a peu: passeu sempre per la vorera i creueu el carrer pels passos de vianants senyalitzats
 
. Si veniu en cotxe: modereu la velocitat, pareu en llocs on no es dificulti el pas als vianants i d’altres cotxes, i baixeu de l’interior del vehicle pel cantó de la vorera. Els menors de 12 anys han de viatjar en els seients de darrere i amb sistemes de retenció infantil.
 
. Respecteu sempre els senyals de trànsit i les indicacions del guàrdia.
 
. Recordeu que a les hores d’entrada i sortida de les escoles els vehicles que circulen són majoritàriament de famílies que venen amb els seus fills i filles. Siguem cívics i respectuosos amb la resta de vianants i vehicles.
 
. És molt important educar els fills i filles sobre la importància de respectar les normes de circulació.