Alumnes de quart curs de primària de l’escola Masquefa II van visitar divendres l’Ajuntament. Els infants van fer un recorregut per les dependències municipals i posteriorment van ser rebuts a la Sala de Plens per l’alcalde, Xavier Boquete, en una activitat que els va donar a conèixer com funciona el Consistori i quines tasques duu a terme.

Els escolars van adreçar a l’alcalde diverses preguntes sobre la política, l’exercici dels càrrecs públics, les funcions de l’Ajuntament i l’actualitat de Masquefa. Així, per exemple, van preguntar-li pels motius que el van portar a presentar-se de candidat a l’alcaldia, sobre el que més li agrada del càrrec, i també per l’aparició als mitjans de comunicació.

A més, els alumnes de l’escola Masquefa II van interessar-se pel pressupost de l’Ajuntament, per la crisi, i pel procés de contractació de serveis públics, així com per l’estat d’alguns projectes com ara el nou Centre d’Atenció Primària, la piscina coberta o la nova escola Masquefa II, entre altres. També van preguntar per l’origen de l’escut de la vila, per l’edició de llibres sobre la història de Masquefa o per la creació dels gegants, entre altres qüestions.

Amb aquestes visites l’Ajuntament pretén apropar el Consistori als masquefins més petits perquè coneguin com és i com funciona l’administració local. Al mateix temps aquesta activitat permet als responsables polítics conèixer les inquietuds dels infants i recollir les seves propostes.