Concerts, un sopar a un euro, la nit chill out, màgia, grafittis, skate, rap i d’altres propostes, completen la programació d’aquesta edició 2016. Descarrega’t el programa complet aquí

 

El cap de setmana del 8, 9 i 10 de juliol

 

Masquefa viurà el Kap de Setmana Jove ’16 amb un seguit d’activitats organitzades conjuntament per l’Ajuntament i la Comissió de Joves KSJ. Durant aquells dies els joves seran els principals protagonistes de la vila ja que des de divendres a la tarda fins al diumenge s’oferiran un ventall d’activitats dirigides, fonamentalment, al col•lectiu jove de Masquefa.

 

Un dels trets diferenciadors del Kap de Setmana Jove rau en el fet que la Regidoria de Joventut ha treballat la programació de forma conjunta amb la Comissió KSJ, un grup de joves que de manera assembleària ha contribuït activament en la planificació de les diverses propostes lúdiques de la festa. Així doncs, el mecanisme de preparació del Kap de Setmana Jove posa de relleu el bon estat de salut de l’activisme juvenil i la bona implicació dels joves masquefins en el si de la vida lúdica i cultural de la vila.

Si ets jove i tens ganes de passar-ho bé consulta el programa i busca la teva activitat!