Vas cada dia a la feina o al centre d’estudi en cotxe i voldries portar algú per compartir despeses? No tens cotxe i necessites que et portin a treballar o a estudiar? L’Ajuntament de Masquefa ha posat en marxa un nou servei per compartir cotxe, “Et porto!”. Així, si vols portar algú o si busques algú que et porti pots posar un anunci a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament.

D’aquesta manera entraràs a formar part d’una borsa amb totes les ofertes i les demandes, on podràs buscar les propostes que millor encaixen amb les teves necessitats. Els anuncis es poden posar personalment a l’Àrea de Serveis Personals (al carrer Crehueta, núm. 33), per telèfon (92 772 78 36) o bé mitjançant el correu electrònic (donatunaoportunitat@masquefa.net).

“Et porto!” és una iniciativa que s’emmarca en el programa de l’Ajuntament “Donat una oportunitat”, el qual duu a terme diverses actuacions per afavorir l’accés de les dones al mon del treball. Moltes dones no tenen carnet de conduir o no disposen de vehicle propi, la qual cosa els representa una important dificultat a l’hora d’anar a la feina. De tota manera, el servei “Et porto!” no s’adreça només al col·lectiu de dones, sinó que en pot fer ús tothom qui vulgui compartir vehicle per anar a treballar o estudiar.