La Regidoria de Joventut i el Casal de Joves organitzen per aquest octubre tres tallers gratuïts: primers auxilis, customització de gorres i curtmetratges dirigits.

Amb l’objectiu de promoure i fomentar activitats lúdiques i formatives adaptades a les necessitats dels joves masquefins, la Regidoria de Joventut i el Casal de Joves de Masquefa organitzen conjuntament aquest mes d’octubre tres tallers de temàtiques diverses.

Els primers d’ells seran un curs de customització de gorres els dies 7 i 21 d’octubre (de 17 h. a 19 h.) i un curs de primers auxilis el divendres dia 14 (de 17 h. a 19 h.), per participar-hi cal d’inscripció prèvia abans del dia 7. Finalment, el mes es tancarà amb un taller de curtmetratges que tindrà lloc el dia 28 (de 16 h. a 20 h.) i que per prendre-hi part cal apuntar-s’hi abans del 22 d’octubre.

Les propostes també tindran cabuda al llarg del mes de novembre i desembre, quan es celebraran tallers de panellets, sexualitat, de decoració de cupcakes i de torrons o una tarda de terror.