La sessió tindrà lloc el 6 de juliol, de 14 a 16 h, al CTC. Per a participar-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.

El pròxim dijous 6 de juliol el CTC Masquefa acollirà de 14 a 16 h la primera píndola formativa del projecte Comerç Digital Masquefa.

La sessió porta per títol “Com fer servir el teu mòbil per fer fotos i vídeos i millorar la venda online” i està adreçada al teixit comercial masquefí. La trobada anirà a càrrec de Patrícia Carrasco i Veam Visuals, i a la seva conclusió els comerços assistents també podran prendre part d’una sessió de networking i connexió al voltant del màrqueting digital.

Per a participar en la píndola formativa cal inscriure’s prèviament abans del 3 de juliol en aquest enllaç.

Comerç Digital Masquefa

Un cop finalitzat i presentats els resultats de l’Estudi del grau de digitalització del teixit comercial de Masquefa que l’Ajuntament va elaborar l’any 2022 amb el suport de la Diputació de Barcelona, aquest 2023 el consistori engega un nou projecte anomenat Comerç Digital Masquefa, que pretén ajudar a millorar les competències digitals dels comerços masquefins.

Aquest projecte és previst que es desplegui al municipi entre els mesos de juliol i novembre de 2023 i consistirà en l’organització de diferents píndoles formatives de diverses temàtiques digitals, sessions de networking presencials i mentoritzacions personalitzades.