La sessió se celebrarà els dies 21 i 28 de juny i per a assistir-hi cal confirmar l’assistència prèviament a igualtat@masquefa.net o al 93 772 50 30.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Masquefa -amb el suport i la col·laboració del Ministeri d’Igualtat, el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’entitat Cúrcuma- organitza aquest mes de juny un taller adreçat a membres i representants de les entitats locals que porta per títol “Les agressions sexistes en espais col·lectius”.

En el cas que una entitat sol·liciti portar serveis de bar a la Nit en Blanc o a la Festa Major de Santa Magdalena serà necessària l’assistència de com a mínim una persona de l’entitat en aquesta formació.

El taller es durà a terme en dues sessions els dies 21 i 28 de juny, de 18 a 20.30 h, a la Biblioteca. Per a assistir-hi cal reservar plaça prèviament del 7 al 20 de juny enviant un correu electrònic a l’adreça igualtat@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30 (ext. 8), indicant el nom i correu electrònic de totes les persones que hi assistiran.

Els objectius d’aquest taller són els següents:

  • Entendre el perquè de les violències masclistes.
  • Desmuntar prejudicis sobre les agressions sexistes en espais col·lectius.
  • Conèixer el Protocol Municipal d’Actuació davant les violències sexuals en espais d’oci:
    • Per actuar en cas de ser testimoni o coneixedor d’una agressió sexista durant un esdeveniment.
    • Per tal d’informar els usuaris de l’esdeveniment de la seva existència i els circuits d’actuació que proposa.
  • Dotar d’eines i recursos per donar resposta a les agressions sexistes.