Al llarg de dilluns 22 de maig es van realitzar al centre educatiu un total de 81 donacions de sang.

L’Escola El Turó va acollir dilluns 22 de maig la ja tradicional jornada anual de donació de sang organitzada per aquest centre educatiu masquefí, conjuntament, amb el Banc de Sangs i Teixits. Enguany, un total de 95 persones es van acostar a l’escola al llarg de la jornada; de les quals, 81 van poder donar sang al complir amb els requeriments necessaris i 23 eren nous donants.

La xifra, valorada molt satisfactòriament per l’escola i l’Ajuntament de Masquefa, suposa un nou èxit de participació en aquest projecte solidari que enguany, a més, va tornar a comptar amb la col·laboració directa, dels alumnes de sisè de Primària de l’escola.

El consistori felicita públicament a l’Escola El Turó, als alumnes i a tota la comunitat educativa per l’impuls i el bon funcionament de la jornada. El centre és una ‘escola amiga’ del Banc de Sang i des de fa més de 10 anys col·labora amb aquesta entitat, que incorpora continguts en l’educació per a la salut i, al mateix temps, incideix en la formació en valors com la solidaritat, la responsabilitat i la participació.