Una quarantena de persones, entre infants i acompanyants, van participar dijous en el taller de música dibuixada organitzat per la Biblioteca Municipal de Masquefa. L’activitat, que va combinar dues arts com la música i el dibuix, va entusiasmar els participants. Els infants no van parar de fer dibuixos imaginaris amb les mans mentre tocaven els artistes convidats.

Cicle sobre ‘El petit príncep’
D’altra banda, la Biblioteca acull aquests dies un cicle d’activitats dedicat a ‘El Petit Príncep’, l’obra mestra d’Antoine de Saint-Exúperi. Fins al divendres 30 s’hi pot visitar una exposició de les aquarel·les que va pintar el mateix autor per a il·lustrar el conte. A més, aquest divendres, 23 de novembre, a les 6 de la tarda, es farà una xerrada sobre l’obra, que anirà a càrrec d’Iñaki Arregui Goñi, president de l’Associació El Petit Príncep de Catalunya.

Amb aquestes activitats la Biblioteca de Masquefa vol fomentar la lectura i donar a conèixer en profunditat una de les obres més destacades de la literatura, ‘El Petit Príncep’, un conte poètic i filosòfic escrit amb l’aparença d’un conte per a infants.