Masquefa ha celebrat el passat cap de setmana l’edició més concorreguda fins al moment del Kap de Setmana Jove. Des de divendres 7 fins ahir, diumenge 9 de juliol, el municipi va acollir un bon nombre d’activitats organitzades i dirigides als més joves.

La joventut de Masquefa s’ha bolcat en la celebració d’una nova edició del Kap de Setmana Jove, que ha tancat amb un èxit d’assistència. Des de la Regidoria de Joventut s’ha destacat l’alt nivell de participació i implicació dels joves del municipi durant tot el cap de setmana.

Les activitats van començar el divendres dia 7 de juliol amb el sopar de l’euro, una proposta que va aplegar un bon nombre de participants i que va continuar amb un espectacle de màgia i música en directe. Dissabte va tenir lloc el torneig ‘Game of Skate’ i per la nit la música va agafar el protagonisme amb la festa del Raggatunning i el dj Pablo Picón. El Kap de Setmana Jove 2017 va finalitzar el diumenge 9 amb el concurs de talents ‘Masquefa Got Talent’, que va ser tot un èxit de talent i públic.

Una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i el jovent de Masquefa

L’impuls del Kap de Setmana Jove és un dels esdeveniments de l’any que compta amb una major implicació i bolcat dels joves masquefins. De fet, l’objectiu principal de la iniciativa és dinamitzar i activar els col•lectius juvenils del poble. És per això que es tracta d’un activitat programada, organitzada i executada conjuntament per l’Ajuntament i la comissió KSJ. Enguany, la implicació dels col·lectius joves ha sigut fins i tot més notable que en anys anteriors, ja que s’hi ha afegit la comissió de joves de l’skate de Masquefa, que es va encarregar d’organitzar el torneig d’skate celebrat el dissabte.