La Biblioteca Municipal de Masquefa ha organitzat, del 24 de setembre al 19 d’octubre, l’exposició ‘Les fotos de l’estiu 2012’. Es tracta d’una mostra de les fotografies que els masquefins han fet aquestes vacances.

Envia’ns les teves imatges

Tothom qui hi estigui interessat pot enviar les seves imatges, per correu electrònic, a l’adreça b.masquefa@diba.cat. El termini per a enviar-les finalitza el dijous 20 de setembre.

Les imatges han de ser en format digital i amb una resolució màxima d’1 mega. Poden ser en blanc i negre o en color. Els autors han d’afegir al peu de cada fotografia el seu nom i cognoms i el lloc on es va fer. En el cas de fotografies en què apareguin persones amb detall, cal comptar amb el seu consentiment. Si es tracta d’imatges de menors de 14 anys cal disposar de la corresponent autorització paterna o del tutor legal.

La Biblioteca promou aquesta exposició després que el passat mes de juny organitzés un curs de fotografia pensat per a aprendre a preparar les vacances i per a fer un seguiment tècnic adequat a les fotos de viatges, el qual va anar a càrrec del fotògraf Lluís Salvado. De tota manera, poden enviar fotografies per a l’exposició tant les persones que van fer el curs com les que no hi van assistir.