A partir del 28 de juliol Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya remodelarà el servei de la línia Llobregat-Anoia per adaptar-la a la demanda real garantint-ne la qualitat i introduint millores.

Destaca la creació de trens semidirectes que suposaran una reducció del temps de viatge. Al matí, en hora punta (de les 6h a les 9h), 1 de cada 3 trens de Masquefa a Barcelona serà semidirecte. A la tarda, 1 de cada 2 trens de Barcelona amb arribada a Masquefa entre les 18h i les 21h també serà semidirecte. En tots dos casos el temps de viatge es reduirà en 8 minuts. El trajecte de Masquefa a Barcelona passarà dels 62 minuts actuals a 54. I el de Barcelona a Masquefa dels 64 minuts actuals a 56.  Els trens semidirectes, en tots dos sentits, no paren a Can Parellada, La Beguda, Martorell Enllaç, El Palau, Pallejà, Quatre Camins, Can Ros, Molí Nou Ciutat Cooperativa i Magòria La Campana.

En hora punta es manté l’oferta de trens i se n’hi habiliten de semidirectes. De les 6h a les 7h del matí hi haurà 2 trens per hora (1 semidirecte), i de les 7h a les 9h 3 trens per hora (1 semidirecte). En l’hora de menor afluència d’usuaris, entre les 11h i les 13h, es reduirà l’oferta de 2 trens per hora a 1 tren per hora. El tren que se suprimeix és el que obliga a fer transbordament a Martorell, de manera que s’eliminen tots els trens llançadora actuals. En l’hora intermèdia es manté l’oferta de 2 trens per hora.

Nous horaris
També es produiran algunes variacions en l’hora de pas del trens per les estacions de Masquefa, Can Parellada i La Beguda.(Consulteu els nous horaris)

Pel que fa als horaris d’agost, els dies feiners el servei de 7h a 10h serà de 2 trens per hora, i a partir de les 10 d’1 tren per hora. Els dissabtes i festius tot el servei serà d’1 tren per hora.