Masquefa acollirà diverses activitats amb motiu de la festa de la castanyada i la celebració de Tots Sants.

Festa de Halloween a la Rojo
D’una banda, aquest dijous, 31 d’octubre, a la nit, els masquefins podran celebrar la castanyada amb una festa de Halloween a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo. Organitzada pel grup de ball de la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores, la festa començarà al punt de la mitjanit, a les 12. Hi haurà música en viu a càrrec d’un DJ i servei de bar amb preus populars. L’entrada és gratuïta.

Caminada nocturna del CEA
D’altra banda, el Club Excursionista Anoia (CEA) està preparant un any més una caminada nocturna per celebrar la castanyada. Tindrà lloc dissabte, 2 de novembre, a partir de 2/4 de 9 del vespre. La caminada està oberta a tothom: grans i petits, avis i néts, veïns i amics. El preu per participar-hi és de només 1 euro per persona. Cal portar llanterna.

La caminada, d’aproximadament dues hores i mitja, sortirà de la seu del Club Excursionista Anoia, al carrer Crehueta, 33 (Torre dels Lleons), i transcorrerà pels camins que envolten Masquefa. El recorregut es comunicarà en el mateix moment que s’iniciï la marxa. Els participants podran recuperar forces amb les castanyes, els moniatos calents i la mistela –cacau per als infants- que els donaran els organitzadors. Tot plegat farà viure d’una manera diferent la tradició de la castanyada, tan arrelada al nostre país.

Per a més informació podeu escriure un correu electrònic a ceanoia@hotmail.com, o adreçar-vos al local del CEA el divendres de les 7 de la tarda a les 9 del vespre. Aquest mateix dia, i en aquesta mateix horari, també podeu trucar al 93 772 67 20.

Horari especial al cementiri
Coincidint amb les dates de Tots Sants, el cementiri de Masquefa fa aquests dies un horari especial perquè els masquefins puguin recordar els seus difunts. Des del dimarts 29 d’octubre i fins al divendres 1 de novembre, el cementiri obre de les 8 del matí a les 6 de la tarda de manera ininterrompuda.

Finalment, el dia 1 de novembre, diada de Tots Sants, els representants de l’Ajuntament tornaran a ser al cementiri per fer la tradicional ofrena floral i la lectura d’un poema davant la tomba dels soldats morts durant la gerra civil.