Masquefa se sumarà els dies 1, 2 i 3 de juny a la Festa de l’Esport amb l’organització de diverses activitats, entre les quals destaca una cursa oberta a tothom que, per primera vegada, reunirà la Cursa Popular i la Cursa de Can Parellada.

Campionat de Ral·li Slot
El programa de la Festa de l’Esport s’estrenarà el divendres 1 i el dissabte 2 de juny amb una cursa puntuable del Campionat de Ral·li Slot Català, organitzada pel Club Slot Masquefa al circuit del Recinte Rogelio Rojo.

El divendres 1 a les 21.30h es faran les inscripcions i a les 22h el parc tancat, i el dissabte 2 a les 16h les inscripcions i a les 16.30h el pas del cotxe zero. Tothom qui hi vulgui participar ha de fer les preinscripcions, a partir del 28 de maig, a la pàgina web www.slotcatala.com. En funció del nombre final de participants es podrien fer algunes inscripcions el mateix dia.

La cursa del Campionat de Ral·li Slot Català inclou, en escala 1/24, les categories World Ral·lies Cars, Clàssics, Grups A i N-GT. I en escala 1/32 les categories GT Open, Súper N Ral·li, N i N-Damas i N-Infantil.

II Trofeu Vila de Masquefa de Patinatge Artístic
D’altra banda, el dissabte 2 de juny tindrà lloc el segon Trofeu Vila de Masquefa de Patinatge Artístic, en el qual prendran part unes 150 patinadores de diversos clubs. Organitzat pel Club Patinatge Artístic Masquefa, el campionat constarà de diverses categories i es disputarà al pavelló poliesportiu durant tot el dia.

Doble Cursa Popular
La Festa de l’Esport es tancarà el diumenge 3 de juny al matí amb la cinquena edició de la Cursa Popular que organitza l’Ajuntament, a la qual aquest any s’hi afegeix també la Cursa de Can Parellada, que arriba a la tretzena edició.

Les dues curses, que es disputaran simultàniament, sortiran a les 10 del mati i començaran i acabaran al poliesportiu municipal.

La Cursa Popular tindrà un recorregut de 2,2 quilòmetres, mentre que els participants a la Cursa de Can Parellada correran 5,6 quilòmetres.

La Cursa Popular constarà de 4 categories: benjamí masculí i femení (nascuts a partir de l’any 2006), infantil masculí i femení (nascuts entre el 2002 i el 2005), júnior masculí i femení (nascuts entre el 1998 i el 2001) i sènior masculí i femení (nascut abans del 1997).

Els participants a la Cursa de Can Parellada es dividiran en dues categories: sènior masculí i sènior femení.

En tots dos casos es lliuraran premis als tres primers classificats de cada categoria, i s’obsequiarà tots els participants amb samarretes.

Inscripcions a les curses
Els interessats a córrer la Cursa Popular poden fer anticipadament les inscripcions a l’Ajuntament (C/ Major, 93) fins al dia 1 de juny. El preu és d’1 euro. Fins als 6 anys la inscripció és gratuïta.

Les inscripcions anticipades a la Cursa de Can Parellada també es poden fer fins al dia 1 de juny al telèfon 629 33 77 03, al mateix preu (1 euro).

En tots dos casos les inscripcions es podran formalitzar el mateix diumenge 3 de juny, de 09h a 09.45h, al poliesportiu.

Ambdues curses estan obertes a la participació de tothom i no tenen un caire competitiu, ja que es tracta de fomentar el saludable hàbit de fer esport.

Trobareu més informació a www.masquefa.cat, a la columna de destacats.