El 13, 14 i 15 de maig el municipi acollirà múltiples activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per a commemorar la Festa Major Petita. Descarrega’t el programa d’activitats.

El mes de maig, a Masquefa, és sinònim de festivitat. I és que el municipi, com ja és costum per aquestes dates, es prepara per acollir una nova edició de Sant Isidre, la Festa Major Petita de Masquefa.

Enguany la celebració tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de maig i oferirà diverses propostes per a totes les edats de la mà de les entitats locals, el Seguici Festiu i l’Ajuntament.

Entre elles, un torneig de petanca, dansa, animació infantil, els versots satírics, una carretillada, espectacles de foc, el Sopar de Faves i el lliurament de les Faves d’Argent 2022, concerts, campionat de tir al plat, l’actuació de Susana Sheiman en el marc del Masquefa sona bé, un concurs de trencaclosques, el trenet, un recorregut històric per la vila, zumba, passejades dels gegants, la Colla de Diables i el Ball de Bastons, cercaviles, ball de garlanda, correfocs, taekwondo, la 35a Trobada de gegants de Masquefa, parc infantil; així com diverses novetats i actes lúdics, esportius i culturals que ompliran de festa els carrers de Masquefa durant tres dies.

En el cas del Sopar de Faves, que tindrà lloc divendres 13 de maig a les 22 h a la plaça Josep M. Vila, els tiquets es poden adquirir fins al 12 de maig a l’estanc i a les oficines de l’Alzinar al preu de 7€. Durant l’esdeveniment es farà el lliurament de les Faves d’Argent 2022 i hi haurà l’actuació musical de Víctor Puertas & Marc Ferrer Trio Feat. Big Dani Pérez.

El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.