La recollida de taps de plàstic en què han participat els masquefins aquests darrers mesos ha finalitzat amb èxit i ha fet possible que la Ivet, una nena de 9 anys de Santa Margarida de Montbui, hagi pogut rebre el tractament que necessitava per poder caminar molt millor. De ben petita, la Ivet va patir una malaltia anomenada Sèpsis que li va provocar una malformació en les extremitats inferiors i superiors i la va obligar a portar pròtesis.

La seva família i l’Ajuntament de Masquefa agraeixen la generositat de tots els vilatans que han contribuït a obtenir els diners necessaris per al tractament de la Ivet. Els taps recollits en diverses localitats s’han venut a una empresa especialitzada que els fon per a reutilitzar-los. A Masquefa s’han recollit taps a l’Ajuntament, el CTC i les escoles.

El Consistori anima a continuar portant taps als punts permanentment habilitats (a l’edifici de l’Ajuntament –al carrer Major, 93-, i al CTC –a l’avinguda Catalunya, 62), així com a les escoles, ja que, a partir d’ara, els diners que s’obtinguin amb la seva venda es destinaran a l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa perquè pugui comprar aliments i productes de primera necessitat per a les famílies amb menys recursos del municipi.

A més d’aconseguir fons per a aquestes bones causes, la recollida de taps de plàstic també contribueix a respectar i mantenir el medi ambient, ja que fomenta l’hàbit de reciclar.