Diumenge es va celebrar la quarta plantada col·lectiva al Bosc dels Infants. Hi van prendre part un total de 42 famílies, les quals van plantar-hi les alzines que l’Ajuntament ha regalat a tots els nens i nenes que van néixer durant l’any 2012 a Masquefa, en total 86. La Brigada municipal també hi plantarà les alzines de les famílies que no van poder assistir-hi perquè tots els infants tinguin el seu arbre en aquest bosc.

Aquest va ser el quart any que l’Ajuntament organitzava la plantada, una iniciativa amb la qual vol que els infants aprenguin a estimar la natura i a respectar el medi ambient, així com també guanyar una nova zona verda a Masquefa. De fet, l’Ajuntament continuarà regalant cada any una alzina a les famílies que tinguin nadons perquè, amb el temps, la vila gaudeixi d’un frondós bosc dedicat als infants masquefins.

La revista municipal ‘Masquefa Batega’ publicarà en l’edició del mes de maig les fotografies de totes les famílies que van assistir a aquesta quarta plantada d’alzines al Bosc dels Infants.