Fins al dia 6 de maig es poden presentar propostes de candidats a les Faves d’Argent, els premis amb què es reconeix els veïns i veïnes de Masquefa que han dedicat temps i esforç a millorar la qualitat cultural, social, esportiva i associativa de la vila. Tal i com és tradició, les Faves d’Argent es lliuraran durant el sopar de faves de la Festa Major Petita de Sant Isidre, en aquesta ocasió el divendres 13 de maig.

(consulteu les bases)

Les candidatures es poden presentar fins a les 3 de la tarda del dia 6 de maig. Cal omplir una butlleta que es pot trobar a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/Crehueta, 33, de 9h a 14h). També podeu descarregar-vos la butlleta al web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) i portar-la  a l’Àrea de Serveis Personals.

(descarregueu la butlleta)

Qui pot proposar candidats
Poden proposar candidats tots els vilatans i vilatanes majors de 16 anys. Cada participant pot proposar dos candidats. També poden votar les entitats i associacions. L’Ajuntament examinarà les propostes i escollirà aquelles dues que hagin estat més votades. En cas d’empat es farà un sorteig.

Qui pot optar a les Faves d’Argent
Poden optar als premis de les Faves d’Argent tots els masquefins i masquefines majors de 18 anys, que no hagin rebut mai el guardó, i que hagin aportat, ja sigui a títol personal o mitjançant una entitat o associació, el seu treball i empenta de forma altruista, voluntària i desinteressada per a millorar les relacions socials, culturals, esportives i col•lectives de Masquefa.