Fins al 17 de febrer podeu fer les inscripcions a la gran rua de Carnaval, que se celebrarà el dissabte 25. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de formalitzar, presencialment o per telèfon, a l’Ajuntament de Masquefa (C/ Major, 93 – 93 772 50 30), de dilluns a divendres de 9h a 14h. També es poden fer al Casal de Joves (al Recinte Rogelio Rojo – 93 772 85 21), els dimarts, dimecres i dijous per la tarda, de 17h a 20h.

La rua serà l’acte central d’una festa, el Carnaval, que és de les més multitudinàries que se celebren a Masquefa. El 25 de febrer el Rei Carnestoltes visitarà la nostra vila per posar-la potes enlaire. Carnestoltes encapçalarà una espectacular rua de comparses i carrosses que desfilarà pels carrers de la vila, acompanyada de tots els vilatans que s’hi vulguin sumar. Hi haurà dos premis a la millor disfressa col·lectiva per les comparses de més de 20 persones, i dos premis per les comparses de menys de 20 persones. Els premis seran de 150 euros per als primers classificats, i de 100 euros per als segons.

El mateix dissabte 25 i també el divendres 24 se celebrarà el concurs de disfresses d’aparadors i comerços.

PROGRAMA


24 i 25 de febrer
Concurs de disfresses de comerços i aparadors locals
 

Dissabte 25 de febrer
17h: Recollida de dorsals de les comparses al Punt d’Informació (Avinguda de la Línia)
17.30h: Concentració de comparses i carrosses a l’Avinguda de la Línia
18h: Sortida de la Rua de Carnaval
(Recorregut: Sortida Av. La Línia, C/ Sant Antoni fins a l’Ajuntament, C/ Major, C/St. Pere, C/ Crehueta, C/ Sta Clara fins al Recinte Rogelio Rojo)
19.30h: Festa de tarda de Carnaval a Sala Polivalent ‘La Fàbrica’
(S’hi anunciaran les comparses i els comerços guanyadors i es lliuraran els premis.)
24h: Festa de nit de Carnaval a Sala Polivalent ‘La Fàbrica’