La tercera edició de Fira Futur arribarà divendres a la recta final. Al matí diversos centres educatius de Masquefa i d’altres localitats veïnes visitaran el recinte firal instal·lat a la Rogelio Rojo, continuant amb les visites concertades que es van iniciar dimecres. A la tarda la fira obrirà portes a tots els joves i els seus familiars en general.
 
A Fira Futur s’hi pot conèixer l’oferta de recursos i serveis formatius i professionals que existeixen en el territori. La iniciativa s’adreça als joves per ajudar-los en una decisió tan important com el seu futur formatiu o professional. A la fira els joves hi poden conèixer les sortides educatives i laborals a les quals es pot accedir una vegada s’ha acabat o deixat l’ESO.
 
Una vintena d’expositors
Aquest any participen en la fira gairebé una vintena d’expositors, entre instituts, serveis d’ocupació, universitats i acadèmies, entre d’altres. Els centres informen de les seves ofertes als visitants i els atenen de manera personalitzada.
 
L’any passat, entre les visites concertades de centres educatius i les de públic en general, van passar per Fira Futur més de 400 persones, xifra que els organitzadors preveuen superar en aquesta tercera edició.
 
Portes obertes a tots els centres educatius
També divendres es farà una jornada de portes obertes a tots els centres educatius de Masquefa perquè els vilatans i vilatanes puguin conèixer les instal·lacions i el servei que ofereixen.
 
L’horari serà el següent:
 
. Escola Bressol Municipal Francesc Mata i Sanghés (C/Major, s/n, La Beguda Alta): de 17h a 19h
 
. Escola Bressol Municipal La Baldufa(C/Rogelio Rojo, 30, Masquefa): de 17h a 19h
 
. Espai de Joc Infantil (C/ Pujades, 1, Masquefa): de 15h a 17h
 
. CEIP Font del Roure (C/ Leònie Mirapeix, 1, Masquefa): de 17h a 19h
 
. CEIP El Turó (C/ Santa Clara, 30, Masquefa): de 17h a 19h
 
. CEIP Francesc Mata i Sanghés (C/ Mn. Cinto Verdaguer, 50, La Beguda): de 17h a 19h